Eric ten Have

juli 4, 2023

Toen ik op mijn 60ste gestopt ben met werken, was één van mijn doelstellingen om nog fitter te worden. Ik heb in mijn leven veel aan sport gedaan (skiën, squashen, golf, etc.), maar werd altijd geplaagd door lage rugpijn. Mede hierdoor heb ik mijn rug altijd zo veel mogelijk ontzien met als gevolg dat mijn rug- en buikspieren onderontwikkeld waren en regelmatige bezoeken aan mijn manueel therapeut noodzakelijk waren. Ruim een jaar geleden kwam ik in contact met Luuk en zijn we begonnen met een intensief trainingsprogramma met als doelstellingen: krachttoename, lenigheid en algehele fitheid. Maar vooral om mijn “core” aan te sterken en daar zijn we zeker in geslaagd!
In het begin was ik nauwelijks in staat om een “Squat” of “Lunge” uit te voeren zonder mijn evenwicht te verliezen maar door de intensieve begeleiding van Luuk heb ik soms het gevoel dat ik zo bij het circus kan. Meer kracht en vooral een veel betere coördinatie hebben er toe geleid dat ik me veel beter voel, beter golf en eindeloos lang kan tuinieren zonder pijnklachten.
De intensieve één op één training van Luuk is gevarieerd, effectief en zeer inspannend. Maar door de humor die Luuk in zijn trainingen weet te stoppen, is het tegelijkertijd uitermate ontspannend.

Ik kan het iedereen aanraden. Luuk is grensverleggend bezig!


DEEL VIA SOCIAL