WAT LEDEN ZEGGEN

Lees hieronder alle reviews van onze leden, waar we trots op zijn.

Ilse van Geenen

Ondanks dat ik een redelijk gemotiveerde sporter ben, had ik nog net dat ene duwtje in mijn rug nodig om verder te komen en mijn doelen te bereiken. Sinds januari 2011 train ik met Luuk de Ruiter. De oefeningen zijn gevarieerd en aangepast op mijn behoefte. Na elke training voel ik duidelijk welke gebieden er zijn aangepakt en het resultaat motiveert mij om door te gaan. Ik ben blij met het niveau wat ik bereikt heb in die korte tijd dat ik met Luuk train (als ik alleen zou sporten zou ik dit niveau niet halen).

Luuk is een professionele en deskundige trainer met een goede motivatie en een eindeloze aanmoediging. Daarnaast is hij een prettig persoon om mee samen te werken met een gezonde dosis humor, wat het sporten geen verplichting maakt! Voor mij is het trainen met een Personal trainer zoals Luuk een “gezonde” verslaving en heeft het me meer gebracht dan alleen resultaat en dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen.

Waanzinnig bedankt Luuk, je bent een kanjer!

Cindy Henket

Ondanks het feit dat ik al vanaf mijn jeugd sport had ik de afgelopen tijd weinig tot geen motivatie in de sportschool en had echt een schop onder mijn kont nodig. Luuk kende ik al van een aantal jaar geleden toen hij nog als fitnesstrainer werkte in de sportschool waar ik trainde. Toen ik hoorde dat hij een personal trainingsbedrijf had opgezet dacht ik: als er iemand mij kan coachen en motiveren dan is Luuk dat wel! Altijd enthousiast en zeer gedreven in het sportvak. De trainingen zijn elke keer weer een uitdaging en hij laat je net even over die grens gaan die je zelf niet snel zal durven overschrijden.

We hebben veel gelachen , zweet en tranen zijn er rijkelijk gevloeid de afgelopen maanden, maar ben erg blij met het resultaat! Dat merkte ik ook aan de complimenten die ik vrij snel van de mensen om mij heen kreeg. Ik raad zeker iedereen aan om met Luuk te gaan trainen die ook net even een stap verder wil en zichtbare resultaten wil boeken aan zijn of haar lichaam.

Bij deze wil ik Luuk ook bedanken voor de mentale coaching…zonder die mentale steun was ik nog steeds op hetzelfde punt stil blijven staan, maar dankzij jou heb ik de stap durven nemen om uit mijn ´comfort-zone´ te stappen.

Bedankt team DeRuiterPT en met name Luuk, jullie zijn toppers!

Astrid Clark en Tana di Rocco

Dik een jaar geleden ben ik gestopt met roken, met als resultaat dat ik mezelf een excuus gaf om enorm te gaan eten, hiervan was 18 kg het resultaat. Rond diezelfde tijd begon mijn zus veel last te krijgen van paniekaanvallen. Eén van de adviezen van haar dokter was bewegen.

Samen zijn we bij Luuk terecht gekomen, beiden met verschillende wensen, maar minstens net zo gemotiveerd. Luuk heeft mij enorm geholpen met het vinden van het juiste voedings- en bewegingspatroon en hij heeft mijn zus geholpen door met haar te trainen zonder haar te veel te pushen.

Beide met goed resultaat! Luuk is als personal trainer je coach, je geweten en in mijn geval mijn drilsergeant. Hij weet precies waar hij het over heeft en stelt met jou de trainingen samen op basis van jouw behoeften en doelstellingen, afgestemd op jouw niveau. Een uurtje trainen is zo voorbij en voor je het weet heb je een intensieve en effectieve work-out achter de rug. Dank je Luuk!!

De Italiaanse zusjes!

Pim Vedder

Een jaar geleden haalde Luuk mij over om 1 oefening (Leg press) uit mijn standaard fitnessschema onder zijn begeleiding uit te voeren. Na deze ene oefening was ik verkocht! Nooit had ik ervaren of kunnen bedenken dat je van één enkele oefening zo kapot kon gaan. Na een aantal lekkere workouts zijn we gaan zitten om mijn (reële) doelstellingen te bepalen voor de komende maanden.

Met gevarieerde training- en voedingschema’s zijn we keihard aan de slag gegaan om de doelstellingen te bereiken. Wat een heerlijk gevoel om dan te constateren dat je elke training vooruit gaat en de resultaten echt zichtbaar worden. Het is een geweldige “boost” om je doelstellingen te kunnen verscherpen en waardering te krijgen voor het harde werken. Luuk heeft mij enorm geholpen mijn lijf te veranderen maar vooral ook mijn denken over eten, sporten en trainen. Luuk de Ruiter personal training is dé manier om effectief je doelstellingen te bereiken en ECHT TE VERANDEREN.

Luuk super bedankt!!

Christian Looman

Voor mij is het belangrijk dat trainen effectief maar ook leuk is. Daarom zoek ik een trainer die beschikt over ‘know how’  om mijn doelstellingen te bereiken, maar daarnaast een aangename persoonlijkheid is om een aantal keren per week hard mee te trainen. Beide eigenschappen heb ik gevonden in Luuk. Hij weet namelijk precies waar hij het over heeft en stelt aan de hand van jouw wensen en doelstellingen een persoonlijk plan op en zorgt er ook voor dat deze doelstellingen worden bereikt. Resultaat is immers de beste (en in mijn geval de enige) motivator.

Resultaat behaal je absoluut met Luuk en in relatief korte tijd zie je je lichaam veranderen. Ook vind ik Luuk  een zeer aangename persoonlijkheid waardoor trainen bijna een feestje wordt, is zeg bijna want het is met Luuk zeker hard werken, maar zo hoort het ook! Hij weet je te motiveren en te stimuleren zodat je iedere keer weer het maximale uit je training haalt. Kortom, ik ben zeer tevreden met Luuk als trainer en kan hem met een gerust hart aanbevelen. Ik wil niet zonder meer en weet zeker dat als jij met hem gaat trainen er over een tijdje net zo over denkt. 

Give It A Try!

Anouk Plug

Waarom beginnen aan personal training met Luuk? Ik zal eerst een beeld over mezelf geven. Ben een vrouw van 43 die al 23 jaar met haar vader en broer een druk bedrijf heeft en daarnaast ook een zeer sociaal Bourgondisch leven leidt. Die manier van gezelligheid zorgde ervoor dat ik zo’ n 10 jaar geleden besloot om toch maar eens een sportschool op te zoeken.

Daar deed ik braaf mijn programma ’s die door de desbetreffende sportinstructeurs in mekaar waren gezet. Voldoening? Ja zeker, want beter iets bewegen dan helemaal niet dacht ik altijd. Maar de begeleiding op de meeste sportscholen neemt behoorlijk af als je er al een tijdje rondloopt. Het gevolg daarvan is dat je langer je vaste programma doet, de oefeningen op jouw manier uitvoert en je vaak ook niet meer je grenzen verlegt om alles zwaarder te doen. Tot dat Luuk in mijn sportleven stapte! Vanaf dag 1 zag ik een bevlogen jongen die de mensen op de juiste wilde laten sporten en bewust maken dat sporten echt wat met je lijf kan doen als je het goed uitvoert.

En zo kwam het dat Luuk mij voorstelde om Personal training bij hem te gaan volgen. Jeetje was dat wel wat voor mij? Je vastleggen om op een bepaald uur te gaan sporten, zal het wel een toevoeging zijn, na mijn al 3 x week sporten, heeft het nog zin om er op deze leeftijd nog mee te beginnen, allemaal vragen waar Luuk met veel geduld en deskundigheid de antwoorden op wist. Hij vertelde me ook dat ik hem zou gaan haten en daarna van hem zou gaan houden (letterlijk en figuurlijk) nou daar is geen woord van gelogen. De eerste paar keren zijn zeker een kwelling maar ik had niet voor mogelijk gehouden dat mijn lijf en conditie nu al na 10 sessie ’s zoveel beter zou zijn, terwijl ik echt wel mezelf als sportief zag. Doordat Luuk het grote vermogen heeft om naast zijn enorme kennis van het menselijk lichaam ook de karakters van zijn klanten goed te doorgronden, maakt hem een Personal Trainer met een gouden randje! Dus ja, personaltraining bij Luuk volgen is het beste wat je kunt doen om je lichaam écht strakker te krijgen!

I hate him, and love him!

JA DIT WIL IK!

Wil jij ook bij DRPT komen trainen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om jouw persoonlijke wensen en doelen te bespreken.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.