Irith Luijben

juli 4, 2023

Eind 2014 was ik niet gelukkig meer met mezelf, ik had het punt bereikt dat ik niet graag in de spiegel keek omdat ik mezelf te dik vond en ik ervan baalde dat ik bepaalde kleding kocht om mijn lichaam te camoufleren in plaats van kleding te kopen die ik echt leuk vond. Het was voor een hoge drempel om met ‘de billen bloot’ te gaan, maar ik was me ervan bewust dat ik hulp nodig had bij het afvallen want dat dat mij in mijn eentje nooit zou gaan lukken. Een stok achter de deur had ik nodig! Het intake gesprek met Luuk de Ruiter was confronterend maar toch ook prettig, ik voelde me begrepen en gesteund. Ondanks dat je het toch zelf moet gaan doen, voelde ik me niet alleen. Ik ben er vol tegenaan gegaan en het resultaat was dan ook
snel te zien! Eindelijk was het weer écht leuk om kleding te kopen en in de spiegel te kijken, tevreden met mijn figuur en trots op het resultaat! Ik voel me echt een heel ander mens, niet alleen qua uiterlijk maar ook van binnen. 

Ik wil team DeRuiterPT bedanken voor de hulp, steun en support om mijn doel te bereiken! Jullie zijn allemaal toppertjes!


DEEL VIA SOCIAL