Jan van Egmond over zijn ervaringen bij DeRuiterPT

Luuk de Ruiter | oktober 6, 2020

Jan van Egmond over zijn ervaringen bij DeRuiterPT

Twee jaar geleden ben ik begonnen met de ‘small group trainingen’ bij DeRuiterPT. De keuze voor deze personal trainingsstudio was dat ze kleinschalig zijn en de tijd nemen voor je. Niet alleen met het intake gesprek, maar ook tijdens je contract en trainingen. Ze zijn een luisterend oor en geven advies daar waar ze kunnen.

De trainingen worden gegeven door professionele coaches die je motiveren en stimuleren. Ze houden rekening met eventuele blessures en mocht je deze hebben dan passen ze gelijk jouw training aan naar wat er wél mogelijk is. De personal trainingsstudio heeft een samenwerking met een fysiotherapeut, waardoor je binnen 24 uur terecht kunt en kunt werken aan je klacht. Ze letten bij DeRuiterPT veel op techniek, houding, ademhaling en het aanspanning van je romp tijdens de oefeningen. Hierdoor ben ik een stuk sterker en fitter geworden.

Zelfs tijdens de Corona hebben de coaches via live sessies per zoom trainingen gegeven en zijn er oefeningen per YouTube gedeeld, om iedereen in beweging en fit te houden. Dit was volledig kosteloos en ging niet van je lessen tegoed af. Petje af voor deze actie! Goed en snel opgezet en geluisterd naar de opbouwende feedback van de klanten om dit te finetunen.

Bedankt Luuk de Ruiter en alle coaches!!


Sharing is Caring: