Wat leden zeggen over de ruiter personal training

Ervaringen van leden bij De Ruiter Personal Training. Lees hieronder de reviews over onze buitengewone resultaten en gepersonaliseerde begeleiding. 

Guusta Ruizendaal

Ik heb een jaar bij DRPT personal training gevolgd en doe nu de groepslessen. Ik ben zeer tevreden over de trainers daar, er wordt heel goed gelet op je houding en beweging. Verder vind ik het gezellig daar en er hangt een ontspannen sfeer. Ik vind het fijn omdat het kleinschalig is en er ook tijd is voor persoonlijke aandacht. Fijne plek om lekker te gaan trainen.... (lees verder)

Laura Vegt

Al jaren trainde ik een beetje doelloos zelf in de sportschool, maar toen ik zwanger raakte had ik toch meer behoefte aan meer begeleiding, en zo ben ik bij DRPT uitgekomen. Door het enthousiasme en de fijne, inmiddels aangepaste, trainingen van Luuk ben ik nu met 32 weken zwangerschap nog met plezier aan het sporten. Ik kijk ik er al naar uit wat voor resultaten we kunnen behalen ná de zwangerschap. ... (lees verder)

Janine van der Linden

Toen ik de sportschool van Luuk binnen stapte in 2019, voelde ik meteen een warm welkom! Na een uitgebreide intake waarin ik mijn doelen en wensen kon delen ben ik van start gegaan in de SGT (Small Group Training). Met een enthousiaste professional die je begeleid door het circuitje, train je alle spiergroepen. Zoeken naar verbeter punten, uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen, dat is wat je bij deze sportschool kunt doen! De professionele coaches... (lees verder)

Liesbeth Rorik

Bij DRPT heb ik mijn balans gevonden. Er wordt gekeken naar fysieke uitdagingen en beperkingen en daar wordt een gevarieerd trainingsschema op gebaseerd. De trainers zorgen ervoor dat je met plezier komt trainen.... (lees verder)

Angela Lampie

Inmiddels is het alweer ruim een jaar geleden dat ik zonder enige ervaring ben gestart met trainen bij DRPT, en heb ik nog geen moment spijt gehad. De wekelijkse trainingen zijn voor mij een stok achter de deur en daarbij zijn de trainers bij DeRuiterPT niet alleen experts in wat ze doen, maar zijn ze ook geweldige coaches die je continu uitdagen, zonder daarin de voor mij perfecte balans tussen Fun en trainen naar een... (lees verder)

Jerome van Bijleveld

Na 20 jaar niet sporten weten ze mij bij DRPT inmiddels al drie jaar op rij middels een duidelijke maar ontspannen manier tot uiterste inspanning te pushen. Altijd weer blij na een training!... (lees verder)

Ramona Beemsterboer

Na ruim 48 jaar heeft Luuk de Ruiter me de drempel over geholpen om te gaan trainen. Heb jij een beperking of is de drempel te hoog? Stap binnen bij DRPT en ga het gesprek aan. Ik heb geen spijt en ga twee keer in de week aan het werk om met begeleiding mijn lijf weer in shape te krijgen. En echt..als ik het kan..Kan jij het zeker! Nog wat kernwoorden die van toepassing zijn... (lees verder)

Puck Harmusial

Ikzelf train al jaren bij DRPT. Ik begon met 1x per week, maar het laatste jaar ben ik 2x per week in de studio te vinden. Met het klimmen der jaren merk ook ík dat je lijf andere oefeningen (training) vraagt. Hier speelt het team van DRPT goed op in. Ik hoop dan ook nog vele jaren bij DRPT te kunnen trainen en op deze manier “gezond oud te worden”, zoals ze daar zeggen. DRPT... (lees verder)

Willemijn Belunek-de Groot

Ik train hier nu bijna twee jaar.. dankzij de fijne hulp paste ik in m’n trouwjurk na zwangerschap! En dan rekening houdend met medische problemen. Echt top! Zowel pt als de sgt!... (lees verder)